Scrisoare către Mattia

Puiul meu, Mattia

E seară, tu ai adormit deja, iar afară plouă. Știai că îmi place ploaia? Mă liniștește și mă ajută să-mi pun ordine în gânduri.

Puiul meu cu ochii mari și curioși, ești prima mea minune. Au trecut 3 ani și 7 luni de tine, de iubire infinită, de zâmbet ștrengăresc, de râs colorat, de povești citite la ceas de seară, de pupici și îmbrățișări, de „te iubesc, mami”, de turnulețe înalte și colorate, de desene în nuanțe de galben,  lipite apoi pe frigider. Ești un copil bun și sensibil, ambițios și ușor încăpățânat, cooperezi dar ai nevoie de explicații, faci crize de furie când ești obosit și încă te trezești noaptea de câteva ori . O perioadă ai dormit singur în camera ta, dar dupa nopți în care am făcut naveta spre tine și înapoi la fratele tău, am renunțat. Acum dormi cu tatăl tău și ți-e bine.

 Până acum pare că te pricepi la orice, ai învățat deja să pedalezi fără roți ajutătoare, iubești animalele, mașinile și mă întrebi aproape în fiecare zi: „Mami, când mergem la mare?”. Astăzi ai alergat prin ploaie, ai sărit în bălți și mi-ai cules 3 margarete. Ce bucurie!

 Rămâi mereu copil în suflet!

Cu dragoste, Mama

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s