Despre mine

Bine ai venit pe blogul meu!

Sunt Elisa, am 30 ani și sunt absolventă de Management Turistic și Hotelier. Am lucrat în domeniul hotelier până când o vacanță în Italia m-a făcut să-mi întâlnesc dragostea vieții și de atunci mi-am continuat cariera într-un alt domeniu, cel al părințelii.

Sunt mama lui Mattia din 2017 și mama lui Alexandru din 2020. Ador să fiu mama lor! Nu sunt expert în parenting, ci doar o mamă care își dorește să crească alături de copiii săi. Când se naște un copil se naște și o mamă, urmând apoi o călătorie frumoasă și plină de provocări pentru toată viața.

Îmi place foarte mult să povestesc, să scriu, să descopăr povești de viață, să citesc și să călătoresc. Aici vei găsi frânturi din viața mea, bucăți din sufletul meu ascunse cu grijă în cuvinte. Poate te vei emoționa, te vei amuza, te vei regăsi în povestea mea sau poate te vei inspira din experiența mea ca mai apoi să o clădești pe a ta.

Blogul „Cu dragoste, Mama” s-a născut din dorința de a împărtăși cu alte mame, dar și viitoare mame experiența mea de părinte. În tot acest proces de parenting în care mă aflu de câțiva ani, cel mai mult am învățat din poveștile concrete ale mamelor.

Îți mulțumesc că ești aici și îți doresc ședere plăcută!

Cu dragoste, Mama Elisa